Hoteller i Marsaskala: få de bedste Marsaskala hoteltilbud med billige priser. Ingen reservationsgebyrer. Du betaler for det hotelværelse i Marsaskala ved udtjekning. Afgiftsfri afbestilling.

USD
Marsaskala hotelreservation: check tilgængelighed og værelsespriser
2024-03-30

2024-03-31


Alder på børn:
Annullér
OK

Maksimal periode for booking er 30 dage. Indsæt venligst alternative datoer.

Hoteller & lejligheder i Marsaskala, alle indkvarteringer i Marsaskala

4-stjernede hoteller i Marsaskala

Alle 4 stjerner hoteller »

  • Tj Boutique Hotel Marsaskala foto

    Tj Boutique Hotel Marsaskala

    Med bagageopbevaring, en elevator og en salgsautomat,er Tj Boutique Hotel placeret ikke langt fra Żabbar Sanctuary Museum. Der er fri WiFi over hele ejendommen.

  • Corinthia Jerma Palace Hotel Marsaskala foto

    Corinthia Jerma Palace Hotel Marsaskala

    Dette 4-stjernet Corinthia Jerma Palace Hotel Marsascala ligger inden for 25 minutters gang fra Xrobb l-Għagin og San Tumas i nærheden. En tennisbane, en udendørs pool og et træningscenter er til…

3-stjernede hoteller i Marsaskala

Alle 3 stjerner hoteller »

  • Cerviola Hotel Marsaskala foto

    Cerviola Hotel Marsaskala

    Hotellets beliggenhed bringer dig let til Inkvisitorens Palads inden for 15 minutters kørsel og Torri Ta' San Tumas inden for et 5 minutters kørsel.

  • Akwador Guest House Marsaskala foto

    Akwador Guest House Marsaskala

    Akwador er et 3-stjernet hotel 3 km fra Żabbar Sanctuary Museum og 4,5 km fra Maltas Krigsmuseum. Hotellet har udsigt over havet og har fri WiFi på værelserne.

  • C'Est La Vie Guesthouse Marsaskala foto

    C'Est La Vie Guesthouse Marsaskala

    C'Est La Vie Guesthouse ferielejlighed ligger kun 10 minutters kørsel fra The Saluting Battery og byder på et særligt rygeområde, en elevator og en salgsautomat. Denne ferielejlighed har parketgulv.

2-stjernede hoteller i Marsaskala

Alle 2 stjerner hoteller »

  • Sensi Hotel Marsaskala foto

    Sensi Hotel Marsaskala

    Med gratis parkering, en udendørs pool og en solterrasse, Sensi Hotel Marsascala tilbyder indkvartering i nærheden af St Thomas Bay. Det ligger inden for 10 minutters kørsel fra Għar Dalam Cave og…

Vi tilbyder 219 hoteller i Marsaskala Malta med lave priser og rabatter. Vores booking system giver billige og luksushoteller i Marsaskala, vandrerhjem, moteller, B&B og budget Marsaskala hoteller og indkvartering. Vi har Marsaskala centrum hoteltilbud. Du kan også bestille Marsaskala lufthavnen hotel med billig pris. Vores system er sikkert og helt gratis.